Doe mee met de zonnepanelenactie
in gemeente Tilburg

Steeds meer woningeigenaren nemen zonnepanelen. Zo besparen ze flink op hun energierekening. We helpen je daar in samenwerking met gemeente Tilburg graag bij.

De acties van dit moment

Er loopt een inkoopactie in gemeente Tilburg. Je kunt je alleen aanmelden als je een brief of mail hebt ontvangen van de gemeente.

Deze actie start over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Inkoopactie  zonnepanelen

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kun je zonnepanelen aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Je ontvangt advies en een vrijblijvende offertes op maat per e-mail. Vervolgens kies je zelf welke maatregelen je neemt en maak je een afspraak met de installateur voor plaatsing. 

Actie loopt t/m 16 juli

Doe mee met de zonnepanelenactie

Tijdens de zonnepanelenactie voor woningeigenaren kun je zonnepanelen aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Je ontvangt advies en een vrijblijvende offerte op maat per e-mail. Vervolgens kies je zelf of je akkoord gaat met de offerte en maak je een afspraak met de installateur voor plaatsing. 

Goed om te weten: Je kunt alleen meedoen aan deze actie wanneer je een brief hebt ontvangen van de gemeente.

Actie is helaas afgelopen

Inkoopactie zonnepanelen

Je kunt helaas niet meer meedoen met de inkoopactie.

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kon je zonnepanelen aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

 

In samenwerking met gemeente Tilburg

Nederland wordt klimaatneutraal. Dat betekent onder andere dat we de overstap naar schone energie moeten maken, en tegelijkertijd energie besparen. Ook in huis. Gemeente Tilburg wil haar inwoners daar graag bij helpen. In opdracht van de gemeente organiseert Winst uit je woning daarom verschillende acties om ervoor te zorgen dat huizen verduurzamen en op energierekeningen wordt bespaard.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.