Tilburg - Winst uit je Woning

Haal winst uit je woning
in gemeente Tilburg

Steeds meer woningeigenaren kiezen er voor hun woning te verduurzamen via de acties van Winst uit je woning. Dat scheelt je tijd en uitzoekwerk. Wil je ook flink besparen op je energierekening? We helpen je daar in samenwerking met gemeente Tilburg graag bij.

De acties van dit moment

Er loopt op dit moment geen actie in gemeente Tilburg.
Rij huizen

Actie is helaas afgelopen

Isolatieactie

Je kunt helaas niet meer meedoen met de isolatieactie in gemeente Tilburg.

Tijdens de isolatieactie voor woningeigenaren kon je zonnepanelen, spouwmuur- en vloerisolatie, dakisolatie en isolatieglas aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Actie is helaas afgelopen

Extra bijdrage van maximaal € 6.000,- om je huis te isoleren

Je kunt helaas geen gebruik meer maken van de extra bijdrage voor isolerende maatregelen.

Tijdens deze actie kon je isolatieglas, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en dakisolatie aanschaffen. Er kwam geheel gratis en vrijblijvend een onafhankelijke energieadviseur langs. Op basis van dit gesprek ontving je een Bespaarplan zodat je precies kunt zien hoeveel je kunt besparen in jouw situatie.

Op de isolatiemaatregelen die je afnam, ontving je een isolatiebijdrage.

 

In samenwerking met gemeente Tilburg

De gemeente Tilburg wil het huiseigenaren zo makkelijk mogelijk maken om hun woning te verduurzamen en hun energiegebruik te verlagen. Vóór 2050 moeten al onze bestaande woningen energieneutraal zijn en niet meer op gas worden verwarmd. Je bent klaar voor een aardgasvrije toekomst, als je woning geïsoleerd is en je de energie op een duurzame manier opwekt in je woning. Ook bespaar je daardoor meteen geld op je energierekening.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

To top