Voorne aan Zee - Winst uit je Woning

Haal winst uit je woning
in gemeente Voorne aan Zee

Steeds meer woningeigenaren nemen energiebesparingsmaatregelen zoals vloer en -dakisolatie en/of isolatieglas. Dat scheelt je tijd en uitzoekwerk. Wil je ook flink besparen op je energierekening? We helpen je daar in samenwerking met gemeente Voorne aan Zee graag bij.

De acties van dit moment

Er lopen op dit moment geen acties in gemeente Voorne aan Zee.
Rachelwerk met isolatiemateriaal erachter

Actie is helaas afgelopen

Extra bijdrage van maximaal € 1.250,- om je huis te isoleren

Je kunt helaas geen gebruik meer maken van de extra bijdrage voor een isolatiemaatregel.

Tijdens deze actie kon je vloer- en doe-het-zelf dakisolatie, en/of isolatieglas aanschaffen. Er kwam geheel gratis en vrijblijvend een onafhankelijke energieadviseur langs. Op basis van dit gesprek ontving je een BespaarPlan zodat je precies kunt zien hoeveel je kunt besparen in jouw situatie.

Op de isolatiemaatregel die je afnam, ontving je een isolatiebijdrage.

 

Rij huizen

Actie is helaas afgelopen

Inkoopactie energiebesparings-maatregelen

Je kunt helaas niet meer meedoen met de inkoopactie in gemeente Voorne aan Zee.

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kon je vloer-en dak isolatie en/of isolatieglas aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

In samenwerking met gemeente Voorne aan Zee

Nederland wordt klimaatneutraal. Dat betekent onder andere dat we de overstap naar schone energie moeten maken, en tegelijkertijd energie besparen. Ook in huis. Gemeente Voorne aan Zee wil haar inwoners daar graag bij helpen. In opdracht van de gemeente organiseert Winst uit je woning daarom verschillende acties om ervoor te zorgen dat huizen verduurzamen en op energierekeningen wordt bespaard.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

To top