Waddinxveen - Winst uit je Woning

Haal winst uit je woning
in gemeente Waddinxveen

Steeds meer woningeigenaren kiezen er voor hun woning te verduurzamen via de acties van Winst uit je woning. Dat scheelt je tijd en uitzoekwerk. Wil je ook flink besparen op je energierekening? We helpen je daar in samenwerking met gemeente Waddinxveen graag bij.

De acties van dit moment

Er komen verschillende acties aan in gemeente Waddinxveen. Goed om te weten: je kunt alleen deelnemen aan de actie waarover je een brief ontvangt van de gemeente.
Energiebespaarcoach knipt radiatorfolie

Deze actie start over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Bespaar op je energierekening met de Energiebespaardienst

Tijdens deze actie ontvang je een huisbezoek van een energiebespaarcoach. Tijdens dit bezoek geeft de energiebespaarcoach gratis advies over hoe je het beste kunt besparen op de energiekosten. 

De coach brengt onder andere radiatorfolie, tochtstrips en LED lampen mee als cadeau en helpt je meteen bij het verduurzamen van je woning. Denk hierbij aan het installeren en plaatsen van de radiatorfolie en tochtstrips en het verlagen van de temperatuur van je cv ketel.

Rij huizen

Deze actie start over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Inkoopactie energiebesparings-maatregelen

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kun je zonnepanelen, isolatieglas, vloerisolatie en dakisolatie aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Je ontvangt advies en vrijblijvende offertes op maat per e-mail. Vervolgens kies je zelf welke maatregelen je neemt en maak je een afspraak met de uitvoerder voor plaatsing. We helpen je gratis met het aanvragen van de ISDE-subsidie voor isolatiemaatregelen.

Isolateur ligt in de kruimpruimte en bevestigt

Deze actie start over

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Extra bijdrage om je huis te isoleren

Je ontvangt een bijdrage om isolatiemaatregelen te kopen.

Tijdens deze actie kun je isolatieglas, vloerisolatie en doe-het-zelf dakisolatie aanschaffen. Er komt geheel gratis en vrijblijvend een onafhankelijke energieadviseur langs. Op basis van dit gesprek ontvang je een BespaarPlan zodat je precies kunt zien hoeveel je kunt besparen in jouw situatie.

Op de isolatiemaatregelen die je afneemt ontvang je een isolatiebijdrage.

De acties van dit moment

Er loopt op dit moment een inkoopactie in gemeente Waddinxveen. Doe je ook mee?
Energiebespaarcoach knipt radiatorfolie

Actie loopt t/m 29 februari 2024

Bespaar op je energierekening met de Energiebespaardienst

Tijdens deze actie ontvang je een huisbezoek van een energiebespaarcoach. Tijdens dit gratis bezoek geeft de coach advies over hoe je het beste kunt besparen op de energiekosten. 

De coach brengt onder andere radiatorfolie en LED lampen mee als cadeau en helpt je meteen bij het verduurzamen van je woning. Denk hierbij aan het installeren en plaatsen van de radiatorfolie en het verlagen van de temperatuur van je cv-ketel. Wil je ook besparen op je energierekening? Plan dan nu een gratis afspraak met de Energiebespaardienst!

Rij huizen

Actie loopt t/m 17 maart 2024

Inkoopactie isolatie

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kun je vloerisolatie, dakisolatie en isolatieglas aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ook is het mogelijk om zonnepanelen aan te schaffen.

Je ontvangt advies en vrijblijvende offertes op maat per e-mail. Vervolgens kies je zelf welke maatregelen je neemt en maak je een afspraak met de uitvoerder voor plaatsing. We helpen je gratis met het aanvragen van de ISDE-subsidie voor isolatiemaatregelen. Wil je ook besparen op je energierekening? Meld je dan nu vrijblijvend aan!

De acties van dit moment 

Er loopt op dit moment geen actie in gemeente Waddinxveen.
Rij huizen

Actie is helaas afgelopen

Inkoopactie isolatie

Je kunt helaas niet meer meedoen met de inkoopactie in gemeente Waddinxveen.

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kon je zonnepanelen, vloerisolatie, dakisolatie en isolatieglas aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

 

Energiebespaarcoach knipt radiatorfolie

Actie is helaas afgelopen

Afgelopen! Je hebt de Energiebespaardienst helaas gemist

Het aantal bezoeken van de Energiebespaardienst in gemeente Waddinxveen is helaas op. Je kunt geen afspraak meer maken. 

Tijdens deze actie ontving je een huisbezoek van een energiebespaarcoach. Tijdens het bezoek gaf de coach gratis advies over hoe je het beste kunt besparen op de energiekosten.

 

Actie is helaas afgelopen 

Extra bijdrage om je huis te isoleren

De actie is helaas afgelopen maar mogelijk kun je alsnog gebruikmaken van de Waddinxveense Isolatiesubsidie (de extra bijdrage)!
 
Meer informatie en de voorwaarden lees je hier.
 
Voldoe je aan de voorwaarden of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze Servicedesk.
 

In samenwerking met gemeente Waddinxveen

Nederland wordt klimaatneutraal. Dat betekent onder andere dat we de overstap naar schone energie moeten maken, en tegelijkertijd energie besparen. Ook in huis. Gemeente Waddinxveen wil haar inwoners daar graag bij helpen. In opdracht van de gemeente organiseert Winst uit je woning daarom verschillende acties om ervoor te zorgen dat huizen verduurzamen en op energierekeningen wordt bespaard.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

To top