Waterland - Winst uit je Woning

Haal winst uit je woning
in gemeente Waterland

Steeds meer woningeigenaren kiezen er voor hun woning te verduurzamen via de acties van Winst uit je woning. Dat scheelt je tijd en uitzoekwerk. Wil je ook flink besparen op je energierekening? We helpen je daar in samenwerking met gemeente Waterland graag bij. Doe je ook mee?

Vanaf 14 mei start de inkoopactie in Medemblik

Rij huizen

Deze actie start over

Days
Hours
Minutes
Seconds

Bespaar flink op je energierekening

Op verzoek van de gemeente Koggenland organiseert Winst uit je woning een  inkoopactie om je woning te verduurzamen. Je kunt hiermee fors besparen op je energierekening.

Je hebt de keuze uit  zonnepanelen, vloerisolatie, dakisolatie, isolatieglas en/of een warmtepomp met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Na je aanmelding, ontvang je vrijblijvend offertes op maat via e-mail. We helpen je kosteloos met de ISDE-maatregelen nadat het werk is uitgevoerd. 

De inkoopactie in gemeente Waterland is gestart

Rij huizen

De actie loopt t/m 31 juli

Verlaag je energierekening

Tijdens deze inkoopactie kun je zonnepanelen, een warmtepomp, vloerisolatie, dakisolatie en isolatieglas inclusief kozijnen aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Deze collectieve inkoopactie is voor eigenaren van een grondgebonden koopwoning in de gemeente Waterland.

Je ontvangt advies en vrijblijvende offertes op maat per e-mail. Vervolgens kies je zelf welke maatregelen je neemt en maak je een afspraak met de uitvoerder voor plaatsing. We helpen je gratis met het aanvragen van de ISDE-subsidie voor isolatiemaatregelen. Wil je ook besparen op je energierekening? Meld je dan nu vrijblijvend aan!

De inkoopactie in gemeente Medemblik

Rij huizen

Actie is helaas afgelopen

Inkoopactie energiebesparings-maatregelen

Je kunt helaas niet meer meedoen met de inkoopactie in gemeente Medemblik.

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kon je zonnepanelen, vloerisolatie, dakisolatie, isolatieglas en een warmtepomp aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

In samenwerking met gemeente Waterland

Nederland wordt klimaatneutraal. Dat betekent onder andere dat we de overstap naar schone energie moeten maken, en tegelijkertijd energie besparen. Ook in huis. Gemeente Waterland wil haar inwoners daar graag bij helpen. In opdracht van de gemeente organiseert Winst uit je woning daarom verschillende acties om ervoor te zorgen dat huizen verduurzamen en op energierekeningen wordt bespaard.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

To top