Zaanstad - Winst uit je Woning

Haal winst uit je woning in gemeente Zaanstad

De actie in gemeente Zaanstad is afgelopen. Je kunt je helaas niet meer aanmelden. We willen iedereen bedanken die mee heeft gedaan. Gezamenlijk hebben we het energieverbruik verlaagd en dragen we een steentje bij aan een duurzame wereld!

De acties van dit moment 

De waardebonactie is gestart en de extra bijdrage actie komt eraan. Goed om te weten: je kunt alleen deelnemen aan deze acties als je een brief hebt ontvangen van de gemeente. Ook de inkoopactie voor energiebesparingsmaatregelen is gestart. 
Twee handen hebben lampen vast

Actie loopt zolang er budget is

Wissel je waardebon in voor gratis producten

Tijdens deze actie ontvang je een waardebon ter waarde van € 100,- die je kunt besteden aan energiebesparende producten. zoals LED lampen. 

Je kunt je waardebon ook inwisselen voor een persoonlijk adviesgesprek met een energiecoach van !WOON. Je krijgt persoonlijk advies over hoe je bij jou thuis het beste kunt besparen op je energierekening.

Rij huizen

Deze actie loopt t/m 31 december

Inkoopactie energiebesparings-maatregelen

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kun je zonnepanelen, vloerisolatie, dakisolatie, isolatieglas en een warmtepomp aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Je ontvangt advies en vrijblijvende offertes op maat per e-mail. Vervolgens kies je zelf welke maatregelen je neemt en maak je een afspraak met de uitvoerder voor plaatsing. We helpen je gratis met het aanvragen van de ISDE-subsidie voor isolatiemaatregelen en de warmtepomp.

Actie loopt t/m 31 december

Extra bijdrage van maximaal € 2.750,- om je huis te isoleren

Je ontvangt een bijdrage van maximaal
€ 2.750,- om isolatiemaatregelen te kopen.

Tijdens deze actie kun je isolatieglas, en vloerisolatie kopen. Er komt geheel gratis en vrijblijvend een onafhankelijke energieadviseur langs. Op basis van dit gesprek ontvang je een Bespaarplan zodat je precies kunt zien hoeveel je kunt besparen in jouw situatie.

Op de maatregelen die je afneemt ontvang je maximaal € 2.750,- isolatiebijdrage.

De acties van dit moment 

Er lopen op dit moment geen acties meer in gemeente Zaanstad.
Twee handen hebben lampen vast

Actie is helaas afgelopen

Wissel je waardebon in voor gratis producten

Je kunt helaas niet meer meedoen met de waardebonactie in gemeente Zaanstad

Tijdens deze actie kon je je waardebon inwisselen voor een persoonlijk adviesgesprek met een energiecoach van !WOON. Je kreeg persoonlijk advies over hoe je bij jou thuis het beste kunt besparen op je energierekening.

Rij huizen

Actie is helaas afgelopen

Inkoopactie energiebesparings-maatregelen

Je kunt helaas niet meer meedoen met de inkoopactie in gemeente Zaanstad.

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kon je zonnepanelen, vloerisolatie, dakisolatie, isolatieglas en een warmtepomp aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

 

Actie is helaas afgelopen

Extra bijdrage van maximaal € 2.750,- om je huis te isoleren

Je kunt helaas geen gebruik meer maken van de extra bijdrage voor isolerende maatregelen.

Tijdens deze actie kon je isolatieglas en  vloerisolatie aanschaffen. Er kwam geheel gratis en vrijblijvend een onafhankelijke energieadviseur langs. Op basis van dit gesprek ontving je een BespaarPlan zodat je precies kunt zien hoeveel je kunt besparen in jouw situatie.

Op de isolatiemaatregelen die je afnam, ontving je een isolatiebijdrage.

 

In samenwerking met gemeente Zaanstad

Nederland wordt klimaatneutraal. Dat betekent onder andere dat we de overstap naar schone energie moeten maken, en tegelijkertijd energie besparen. Ook in huis. Gemeente Zaanstad wil haar inwoners daar graag bij helpen. In opdracht van de gemeente organiseert Winst uit je woning daarom verschillende acties om ervoor te zorgen dat huizen verduurzamen en op energierekeningen wordt bespaard.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

To top