Nieuws! Extra middelen voor de opschaling van de aanpak van energiearmoede - Winst uit je Woning

Hoe je met de Energiebespaardienst op een persoonlijke en effectieve manier meer bewoners helpt

Wil je als gemeente direct aan de slag met de extra middelen die BZK Volkshuisvesting vanmorgen beschikbaar stelde voor de aanpak van Energiearmoede? Dat doe je op een effectieve én persoonlijke manier met onze Energiebespaardienst.

Samen met gemeenten en woningcorporaties heeft de Energiebespaardienst van Winst uit je woning al meer dan 25.000 inwoners geholpen door kleine energiebesparende producten te installeren en advies te geven. 

Met onze coaches en eerder geholpen bewoners hebben we een informatief filmpje gemaakt over onze Energiebespaardienst. Ook Manon Vos, Projectleider Energiearmoede-aanpak van de gemeente Zevenaar, vertelt daarin hoe de Energiebespaardienst ook nog eens de ideale aanvulling was op hun lokale aanpak.

Tester

Vanmorgen maakte BZK bekend dat voor de versnelde opschaling van energiefixteams in 2023 extra geld beschikbaar komt. Via een verhoging van de bestaande energiearmoedemiddelen wordt 185 miljoen euro beschikbaar gesteld aan gemeenten. Kijk in de bijlage van het artikel wat dit voor jouw gemeente betekent. Je leest het volledige artikel hier

Wil je meer weten over een aanpak op maat voor jouw gemeente? Kijk dan op onze informatiepagina over de Energiebespaardienst of neem contact op met innovatie@winstuitjewoning.nl

We denken graag vrijblijvend met je mee!

Deel online

[addtoany]
To top