Zomeractie - Winst uit je Woning

Tijdelijke zomeractie

Deze actie is helaas afgelopen
Je kunt je niet meer aanmelden

De tijdelijke zomeractie is afgelopen: je kunt je niet meer aanmelden.

Deze actie liep t/m 20 juli

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Wil je ook besparen op je energierekening?

Deze actie loopt t/m 20 juli

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Zo doe je mee: 

Goed om te weten:

Advies nodig voordat je je aanmeldt? Boek dan nu gratis en vrijblijvend jouw slimme keuze gesprek!

Onze adviseurs vertellen je wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning.

Informatieavond

Wil je de informatieavond terugkijken?

Op dinsdag 7 februari organiseerde Winst uit je woning een online informatieavond over isolatiemaatregelen, hybride warmtepompen en zonnepanelen. Tijdens de informatieavond werd alles verteld over de inkoopactie, energiebesparingsmaatregelen, subsidies en financieringen. Heb je de informatieavond gemist of wil je de informatie nog eens terugzien? Kijk dan hier

Informatieavond

Wil je de informatieavond terugkijken?

Op dinsdag 23 mei organiseerde Winst uit je woning een online informatieavond over isolatiemaatregelen. Tijdens de informatieavond werd alles verteld over de inkoopactie, energiebesparingsmaatregelen, subsidies en financieringen. Heb je de informatieavond gemist of wil je de informatie nog eens terugzien? Kijk dan hier.

Sluit ook aan bij de informatieavond

23 mei 19:30

Webinar (online)

Op dinsdag 23 mei om 19:30 uur organiseert Winst uit je woning speciaal voor deze inkoopactie een online informatieavond. Tijdens de informatieavond kom je meer te weten over de inkoopactie, de duurzame maatregelen en financieringsmogelijkheden. Je kunt bovendien al je vragen stellen aan de experts van Winst uit je woning.

Waarom meedoen met de zomeractie van Winst uit je woning?

icoon woonconformt
Persoonlijk advies

Je ontvangt advies en offertes op maat. We zijn vanaf aanmelding tot na uitvoering altijd bereikbaar bij vragen.

icoon geldzakje
Gratis subsidieservice

Op de isolatiemaatregelen ontvang je subsidie. We helpen je gratis met de subsidiecheck én aanvraag in samenwerking met onze partner Simpel Subsidie. 

icoon energierekening
Juiste prijs/kwaliteit

Door gezamenlijk in te kopen krijg je een scherp aanbod met de juiste prijs/kwaliteit balans. Daarnaast voldoen de uitvoerende partijen aan strenge eisen.

icoon datum en tijd
Tijdwinst

Wij hebben de installateurs en uitvoerders al voor je vergeleken. Dat bespaart je geld en uitzoekwerk.

Subsidie en financieringsmogelijkheden

ISDE-subsidie

Als je isolatiemaatregelen afneemt, heb je in veel gevallen recht op subsidie. 

Bij 1 isolatiemaatregel ontvang je maximaal 15% subsidie. Als je minimaal 2 isolatiemaatregelen afneemt ontvang je maximaal 30% subsidie. 

Winst uit je woning helpt je gratis met de aanvraag voor de maatregelen die je via de zomeractie aanschaft. Wil je weten hoeveel subsidie je exact ontvangt? Hieronder kun je het subsidiebedrag per m2 isolatie vinden.

Leningen

Heb je op dit moment nog niet voldoende budget om maatregelen te kopen? Dan kun je gebruik maken van de Energiebespaarlening of de Duurzaamheidslening. 

De Energiebespaarlening van het Nationaal Warmtefonds stimuleert de verduurzaming van Nederlandse woningen. Je kunt hiermee namelijk tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen in en aan je woning financieren. Naast de Energiebespaarlening kun je, indien jouw gemeente budget beschikbaar heeft gesteld, gebruik maken van de Duurzaamheidslening van SVn.

Hypotheekophoging

Een aanpassing van je hypotheek is ook een mogelijkheid om de verduurzaming van je woning te financieren. Dit kan op twee manieren. Ten eerste kun je onderhands verhogen. Dit houdt in dat als je hypotheek bij de notaris hoger staat dan wat je nu leent, je de hypotheek kunt verhogen tot het bedrag waarvoor je hypotheek ingeschreven staat.

Je kunt ook een tweede hypotheek afsluiten. Hiervoor moet je naar de notaris om een nieuwe hypotheekakte op te laten maken. Je kunt de hypotheek alleen verhogen als je woning overwaarde heeft.

Veelgestelde vragen

  • Stap 1. Je meldt je hier gratis en vrijblijvend aan.
  • Stap 2. We controleren je aanmelding en bellen je bij vragen.
  • Stap 3. Je ontvangt advies en een vrijblijvende offerte op maat per e-mail.
  • Stap 4. Je bepaalt in overleg met de uitvoerder wanneer je de energiebesparingsmaatregelen laat plaatsen!

Het huisbezoek voor vloerisolatie van een onafhankelijke adviseur van Winst uit je woning kost eenmalig € 29,-. Indien je akkoord gaat met de offerte dan vervalt dit bedrag.

●  Winst uit je woning organiseert al sinds 2010 acties samen met zo’n 100 gemeenten.

●  Ruim 170.000 mensen deden mee, ze gaven het aanbod en de dienstverlening een 8,7.

●  Door samen energiebesparingsmaatregelen in te kopen tijdens deze zomeractie, krijg je een scherpe prijs en een betrouwbaar aanbod op maat. 

●  Winst uit je woning helpt je gratis met de ISDE-subsidieaanvraag voor vloer- en dakisolatie.

●  Winst uit je woning vergelijkt de uitvoerders en bespaart je geld en uitzoekwerk.

●  Je hebt vanaf je aanmelding tot na de uitvoering een vaste contactpersoon.

In 2023 is er € 350 miljoen budget beschikbaar gesteld voor de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing voor woningeigenaren (ISDE). De ISDE-subsidie loopt door tot 2030 en er komt jaarlijks budget bij. Er is dus voldoende subsidie beschikbaar.

Sinds 1 januari 2023 kun je maximaal 15% subsidie ontvangen bij één energiebesparingsmaatregel. Het is dus niet meer nodig om minimaal twee energiebesparingsmaatregelen te nemen om in aanmerking te komen voor de ISDE-subsidie. De subsidiebedragen bij twee (of meer) maatregelen gaan niet omlaag, dit blijft gemiddeld 30%. Je ontvangt een vast bedrag per vierkante meter. De bedragen voor één maatregel in 2023 vind je op onze website.

Je kunt je niet meer aanmelden voor de inkoopactie!

Je kunt je helaas niet meer aanmelden voor de inkoopactie. Tijdens deze actie kon je  energiebesparingsmaatregelen aanschaffen voor een scherpe prijs.

We willen iedereen bedanken die mee heeft gedaan. Gezamenlijk hebben we het energieverbruik verlaagd en dragen we een steentje bij aan een duurzame wereld!

Heb je je niet kunnen aanmelden? Check dan deze tips:

ISDE-subsidie

Als je isolatiemaatregelen hebt afgenomen, heb je in veel gevallen recht op subsidie. 

Bij 1 isolatiemaatregel ontvang je maximaal 15% subsidie. Als je minimaal 2 isolatiemaatregelen afneemt, ontvang je maximaal 30% subsidie. Winst uit je woning vraagt de subsidie kosteloos voor je aan. Wil je weten hoeveel subsidie je exact ontvangt? Hieronder kun je het subsidiebedrag per m2 isolatie vinden.

Veelgestelde vragen

Helaas kun je je tot de einddatum aanmelden. Daarna sluit de actie en kun je je niet meer aanmelden.

Ook als de inkoopactie is afgelopen, kun je subsidie aanvragen. Daar helpen we je gratis bij! Kijk op www.winstuitjewoning.nl/subsidie voor meer informatie.

De uitvoerende partij neemt binnen drie weken nadat je akkoord bent gegaan met de offerte(s) contact met je op over de uitvoering van de werkzaamheden. Je plant dan in overleg met de uitvoerder een datum in voor de plaatsing van de maatregel.

Inkoopacties worden georganiseerd in samenwerking met gemeenten. Zodra de gemeente besluit samen te werken met Winst uit je woning, is het mogelijk dat er weer een nieuwe inkoopactie komt. Dit kunnen we niet garanderen. Zodra er een nieuwe actie start word je door de gemeente op de hoogte gebracht per post of mail.

Helaas is de actie afgelopen dus je kunt je niet meer aanmelden. De adressen worden aan ons verstrekt door de gemeente. Hier worden de brieven naartoe gestuurd, maar soms raken brieven ook onderweg kwijt door de bezorgdienst of de brief wordt verkeerd bezorgd. Hier kunnen wij helaas niets aan doen.

Met de gemeente is een bezorgdag afgesproken. Daarna is het aan de postbezorgers om de brieven te bezorgen. Soms gebeurt het dat een brief later aankomt. De actie is afgelopen, dus je kunt je helaas niet meer aanmelden. 

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

To top