Haal winst uit je woning in gemeente Leiden

De actie in gemeente Leiden is afgelopen. Je kunt je helaas niet meer aanmelden. We willen iedereen bedanken die mee heeft gedaan. Gezamenlijk hebben we het energieverbruik verlaagd en dragen we een steentje bij aan een duurzame wereld!

De acties van dit moment

Er loopt een inkoopactie in de gemeente Leiden. Je kunt je direct aanmelden als je hierover een brief hebt ontvangen. Heb je geen brief ontvangen, maar voldoe je wel aan onderstaande voorwaarden? Stuur dan een mailtje met je adres en contactgegevens naar gagoed@leiden.nl. Er wordt dan contact met je opgenomen.

Je komt in aanmerkingen voor deze inkoopactie als je voldoet aan alle onderstaande voorwaarden:

  • Je bent de eigenaar én bewoner van jouw woning
  • Je hebt een grondgebonden woning
  • De woning heeft geen monumentale status
  • Je bent geen lid van een Vereniging van Eigenaren (VvE)

De acties van dit moment

Er loopt op dit moment geen actie in gemeente Leiden.

Actie is helaas afgelopen

Inkoopactie energiebesparings-maatregelen

Je kunt helaas niet meer meedoen met de inkoopactie.

Tijdens de inkoopactie voor woningeigenaren kon je zonnepanelen, een hybride warmtepomp en isolatiemaatregelen aanschaffen met de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Winst uit je woning - advies

Actie loopt t/m 30 maart

Je energierekening verlagen met een persoonlijk BespaarPlan

Je ontvangt een BespaarPlan met op maat gemaakte offertes.

Tijdens deze actie voor woningeigenaren kun je zonnepanelen en verschillende isolatiemaatregelen kopen. 

Er komt geheel gratis en vrijblijvend een onafhankelijke energieadviseur langs. Op basis van dit gesprek ontvang je een BespaarPlan met offertes zodat je precies kunt zien hoeveel je kunt besparen in jouw situatie. 

In samenwerking met gemeente Leiden

Nederland wordt klimaatneutraal. Dat betekent onder andere dat we de overstap naar schone energie moeten maken, en tegelijkertijd energie besparen. Ook in huis. Gemeente Leiden wil haar inwoners daar graag bij helpen. In opdracht van de gemeente organiseert Winst uit je woning daarom verschillende acties om ervoor te zorgen dat huizen verduurzamen en op energierekeningen wordt bespaard.

We horen graag van je

Heb je vragen over energiebesparingsmaatregelen, lopende acties of over je offerte? We helpen je graag verder. Zo kun je ons bereiken:

Veelgestelde vragen

Op zoek naar een snel antwoord op je vraag? Bekijk het overzicht van veelgestelde vragen. 


Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Over Winst uit je woning

Zuiniger met energie omgaan – en uiteindelijk van het gas af – moeten we allemaal. Dat weten we in Nederland, en dat wil ook bijna iedereen. Als intermediair werken we samen met gemeenten en andere partners, adviseurs en uitvoerders om het voor bewoners zo makkelijk mogelijk te maken om hun woning te verduurzamen. Van vervuilend en verspillend naar zuinig en groen. Van verwarmen met gas naar verwarmen met een warmtepomp en zonnepanelen. Van meer stoken naar een beter geïsoleerd huis. Zo versnellen we samen de energietransitie!

Bewoners kunnen erop vertrouwen dat wij voor hen het uitzoekwerk doen: zodat ze altijd een op maat gemaakt en betrouwbaar aanbod krijgen. 

In alle uithoeken van Nederland helpen we met het installeren van zonnepanelen, warmtepompen, dakisolatie, vloerisolatie, spouwmuurisolatie en isolatieglas. Zo maken we woningen comfortabeler en zuiniger.